Een Elliptigo, wat kost dat nou? Het is een vraag die wij veel krijgen. De prijzen van de ElliptiGO hangen van een aantal dingen af: kies je voor een gebruikte of een nieuwe Elliptigo en welk model wil je? Weet je dat nog niet? Dan is het ook mogelijk om een proefrit te maken. Je kunt de ElliptiGO ook een tijdje huren. Als je na de huurperiode een ElliptiGO aanschaft, dan krijg je bovendien de huur als korting retour. We hebben de mogelijkheden en prijzen voor je op een rij gezet.

We staan voor je klaar!

Een ElliptiGO is een prijzig apparaat. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt voor je er eentje aanschaft of huurt. Stuur ons dus gerust een e-mail of een appje, we helpen je graag!

E: info@run2go.nl
T: (06) 22 470 819

  Stuur een bericht via Whatsapp

Elliptigo kopen

Wat kost een Elliptigo?

Wat een ElliptiGO kost hangt van een aantal dingen af: kies je voor een gebruikte, demo of een nieuwe ElliptiGO (wij verkopen ze alle drie) en welk model wil je?

De meeste modellen en kleuren hebben wij doorgaans op voorraad dus direct meenemen is mogelijk.

Ook hebben wij een grote wisselende voorraad gebruikte en demo modellen. Kijk eens bij ElliptiGO Kopen voor meer informatie over het aanschaffen van een ElliptiGO of neem contact met ons op.

Occasion
 2.999,00
 4.499,00
Niet meer leverbaar
 999,00
 1.599,00
 1.999,00

elliptigo huren

€ 20
max 1,5 uur

€ 30
max 4 uur

€ 40
per dag

€ 75
per weekend

€ 100
per week

€ 250
per maand

Lees meer informatie over het huren van een ElliptiGO.

lessen volgen

€ 15
1 proefles

€ 85
5-rittenkaart

€ 150
10-rittenkaart

Prijzen van lessen bij Run2GO

De prijs voor een proefles is €15,- per persoon, inclusief helm. Wil je na de proefles verder met de ElliptiGO dan kun je een rittenkaart kopen. Een 5-rittenkaart kost €85,- en een 10-rittenkaart €150,-

Deze kaart kan ook gebruikt worden om de Elliptigo te huren.

Lees meer over een proefrit op de ElliptiGO.

betaalplan

Het kopen van een ElliptiGO is een hele uitgave. Ben je geïnteresseerd in een betalingsregeling? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor meer info.

offerte

Wil je een vrijblijvende aanbieding ontvangen voor de ElliptiGO van jouw voorkeur? Vul dan het formulier in op de pagina offerte en je ontvangt zo spoedig mogelijk een aanbieding van ons.

Veelgestelde vragen

Aanschaf

Deze kunt u hieronder downloaden.

ElliptiGO_Gebruikershandleiding

Ja dat kan. De ElliptiGO is te gebruiken met de meeste fietsaccessoires, zoals fietsbellen of bidonhouders.

Jazeker, je krijgt een jaar garantie vanaf de dag van aankoop, 2 jaar fabrieksgarantie op de voorvork en 5 jaar op het frame.

Met uitsluiting van alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Uiteraard kun je een testrit maken. Neem hiervoor contact op met ons.

Ja, afhankelijk van de grootte en uitvoering van de auto kun je de ElliptiGO ook in een auto kwijt. In een stationwagen of de wat grotere middenklasser past de GO prima. Voorwaarde is wel dat de achterbank neerklapbaar moet zijn. Er zijn ook klanten die hem in een kleinere auto vervoeren bijvoorbeeld een Opel Corsa. De passagiersstoel wordt dan zo ver mogelijk naar voren geklapt.

Ja! Uit ervaring weten wij dat de meeste mensen heel gemakkelijk de eerste keer op een ElliptiGO stappen. In het begin is de trap-beweging even wennen maar met een minuut of vijf heb je de slag wel te pakken.

De ElliptiGO 11R is verkrijgbaar in matzwart. De ElliptiGO 8C and 3C modellen zijn verkrijgbaar in zwart, groen en rood. De Elliptogo Arc is leverbaar in groen en matzwart.

De ElliptiGO is ongeveer 15 cm langer dan een normale fiets voor volwassenen.

Dat kan op drie manieren: kom bij ons langs, bel even of ‘koop nu’.

ElliptiGO: de leukste en meest efficiente manier om je conditie te verbeteren

Verbrand 33% meer calorieën dan met cardiotraining of fietsen
Pijnvrij sporten: zelfs met blessures is trainen mogelijk
De ElliptiGO is geschikt voor jong en oud
Met de ElliptiGO kun je buiten én binnen trainen.