Onze ElliptiGO modellen

Hieronder vind je de Elliptigo modellen uit ons assortiment. Wil je meer informatie over een specifiek model of heb je andere vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

ElliptiGO met een lange pas

De elliptische beweging van de ElliptiGO 3C,8C en 11R modellen lijkt op hardlopen, maar is veel minder belastend voor uw knieën, enkels en rug.
Toch verbrand je op de Elliptigo tot wel 33% meer calorieën dan op een traditionele fiets. Een work-out op de Elliptigo’s met lange pas is comfortabel, effectief en voor iedereen geschikt! Bekijk hieronder de lange-pas-modellen uit ons assortiment.

ElliptiGO 11R - Run2GO de ElliptiGO Specialist

ElliptiGO 11R

€ 4.499,-

Meer info
ElliptiGO 8C Rood

ElliptiGO 8C

€ 2.999,-

Meer info
ElliptiGO 3C - Green

ElliptiGO 3C

€ 2.499,-

Meer info

ElliptiGO: Stand Up Bikes

De nieuwste ElliptiGO is de SUB, afgekort voor Stand Up Bike. Net als bij de andere ElliptiGO-modellen krijg je met de SUB een stevige workout waarbij je 33% meer calorieën verbrandt dan op een traditionele fiets. Je maakt een gewone fietsbeweging zónder nek-, rug- en zadelpijn te krijgen. Met de MSUB kunt u eindelijk van de gebaande paden af! Deze sportieve ElliptiGO heeft alles in zich voor ruige bos- en bergritten. Een hele nieuwe ervaring! De RSUB is de nieuwste toevoeging aan het SUB-assortiment en heeft door de grote banden grote mogelijkheden!

ElliptiGO MSUB

€ 1.999,-

Meer info

ElliptiGO RSUB

€ 1.599,-

Meer info
ElliptiGO SUB - Run2GO

ElliptiGO SUB

€ 999,-

Meer info

Meer informatie of zelf uitproberen?

Wilt u meer weten over de verschillende modellen? Kom dan eens een proefrit maken, of lees hieronder meer!