UITSTEKEND
29 recensies op
Frank Haze
Frank Haze
28/10/2023
Wat een topservice! Van harte aanbevolen als je naast het hardlopen een Elliptigo wil aanschaffen. Mooi om Anthony met zoveel passie bezig te zien!
Seth van hees
Seth van hees
22/08/2023
Dit was een erg leuke ervaring, iedereen die van sporten houdt zou dit een keer moeten doen. Hele fijne uitleg en dan een lekker stuk gaan rijden op de prachtige Veluwe top👍
Aart van Raalte
Aart van Raalte
03/11/2022
Ortwin Dellevoet
Ortwin Dellevoet
07/02/2022
Top zaak, goede uitleg, begeleiding, professionele winkel met werkplaats. Degelijk product, eerlijke prijzen, waanzinnig leuk om zo te sporten in de natuur. Eigenaar een echte prof en ambassadeur voor Elliptigo. Kortom een echte aanrader! Ga het een keer proberen, je bent daar welkom om een proefrit of gewoon een uurtje te huren in prachtige omgeving.
Marjolijn Vonhof
Marjolijn Vonhof
23/07/2021
Superleuk dagje uit. Lekker buiten!
Aldert Hiemstra
Aldert Hiemstra
19/07/2021
eelke de vries
eelke de vries
23/04/2021
Goede duidelijke informatie. Fijn ontvangen.
Dirk Schipper
Dirk Schipper
06/11/2020
Leuke manier om te sporten met de Elliptigo.
Corné van der Wegen
Corné van der Wegen
02/11/2020
Kundig en enthousiast geholpen!
Henk Ruitenberg
Henk Ruitenberg
27/10/2020
Naast hardlopen sta ik graag op een Elliptigo een super apparaat om je conditie verder uit te bouwen of zeer goed te gebruiken bij hardloop blessures. De eigenaars van Run2Go Anthony en Diana kunnen je op een geweldige manier enthousiast maken en de service is van ongekende klasse!

Op 24 augustus 2019 op afspraak naar Anthony in Putten met de gedachte een Elliptigo 8C of een MSUB aan te schaffen als alternatieve trainingsmethode voor mijn grote passie trailrunning. Momenteel wederom geblesseerd – wat me de laatste jaren vaker overkomt helaas. Recent hierdoor in een 85km Alpentrail moeten uitstappen.

Leuk en enthousiast ontvangen in Putten, algemene informatie gekregen van Anthony over de diverse modellen Elliptigo’s waarna we een 2-tal proefritten hebben gemaakt. Eerst op de 8C waarbij ik eerst mn bedenkingen had over opstappen en de fiets aan de gang te krijgen en houden. Het bleek verrassend intuïtief te gaan en vrij snel lekker gefietst over een parkeerplaats. Aantal rondjes gereden en blij verrast over de fiets. Daarna de M-SUB gepakt en weggereden. Dat was een totaal andere ervaring waarbij ik opstapte en meteen wegreed. Ik had een fietservaring die me uitdaagde en wat ik ook zoek in trailrunning. Op asfalt gereden, daarna onverhard door een soort drooggevallen waterbekken met kleine hellingen. Echt gaaf en ik was verkocht – de M-SUB ook. Meteen aangeschaft.

Vandaag de eerste 2 uur gereden voor het begeleiden van een groep trailrunners van mijn club AV34. Nadien vermoeide bovenbenen maar vandaag ook niet tot het gaatje gegaan. Gedurende 2 uur goed kunnen wennen aan standup biking. Geweldige ervaring. En een geweldige ervaring met Run2Go in de advisering, klantvriendelijkheid en service. Enorm tevreden.

Carl Penninga / ElliptiGO MSUB

Na een proefles eerst een 10 rittenkaart aangeschaft….maar het is zoo leuk dat ik voor mijn verjaardag nu een Elliptigo 8c koop. Heb met hardlopen wat last van knie en heup en daar bij de GO totaal geen last van. Ga elke week samen met een vriendin een ochtendje op de GO. We doen nu leuke tochten van ong 30 km. Je ziet ook meer omgeving dan met hardlopen. echt top. echt aanrader voor iedereen.

Elise Roordink / ElliptiGO 8C

Vandaag mijn 1e rit op een ElliptiGO 8c gemaakt. Of het door de enthousiaste instructie van Anthony kwam of omdat elliptische bewegingen iets bijzonders in je losmaken… Het was in ieder geval erg leuk en vraagt naar meer.

Acacia Falkena / ElliptiGO 8C

Super de try out met de Elliptigo! Ondanks hamstring blessure gewoon 14 km afgelegd op de Elliptigo!

Gerlinde Gunnink

Geweldig..alleen te duur voor mij.

Henny Droog

Wauw..kijk m staan dan..vandaag gaat t m niet meer worden, ben stuk van 9 uur rennen in t schoenenshoppie..maar morgen ga ik lekker op pad met m’n nieuwe “bike” ..superfijne testrit gemaakt met Diane van Run2GO in Putten..als je ooit eens intresse hebt, ga hier naartoe..fijne mensen met een rustig goed advies, neemt de tijd voor je, neemt je mee met de ElliptiGO met een tour van een uur (of langer als je wilt) door mooi bosrijk gebied, om goed te voelen of t wat voor je is..ik was gelijk verkocht!! De fiets dus ook..op naar een blessure vrij lijf…YEAHHH

Sonja Romijn

Ik ben een gelukkige bezitter van de Elliptigo 11R, Vanwege rugklachten moet ik veel bewegen zonder veel gewrichtsbelasting. De Elliptigo maakt het voor mij mogelijk om weer lekker naar buiten te kunnen gaan en niet meer afhankelijk te zijn van fitness apparaten. De beweging zorgt bij mij voor pijnvermindering en als bonus ook nog een goede conditie. Verder is het gewoon een heerlijk apparaat om op een ontspannen manier een mooie tocht te maken en te genieten van de omgeving. En ook voor woon-werk verkeer voldoet het prima. Ik ben dus ontzettend blij met het feit dat ik de elliptigo ontdekt heb. Een aanrader voor iedereen!!

Gea Ebbinge

Vijf maanden geleden heb ik , na lang aarzelen vanwege de prijs , een 8C aangeschaft. En om met de elliptigo zelf te beginnen:

Ik was wat huiverig voor de verkooppraatjes, maar ze zijn waar. Geen last van schouders, nek en zadelpijn.

De Go is zijn prijs waard. De fiets (?) klopt en is doordacht. Prettig is de naafversnelling. Na noodstop kun je altijd terugschakelen om weer op gang te komen.Ik wissel de elliptigo af met de sportfiets, maarmijn voorkeur gaat inmiddels uit naar de Go. Het is verschrikkelijk leuk om te doen en je hebt de volgende dag geen last van gewrichtspijn.

Na een periode van wennen , alsnog de toe-cages erop gezet en ook dat is prettig.

Wat betreft het bedrijf:

Je krijgt prima advies, mag de apparaten uitvoerig testen en – zeer belangrijk- je krijgt altijd antwoord terug als je met vragen zit.

Bep van Raalte (62jaar)

Vanmorgen de #EliptiGo mogen uitproberen.. Onwijs leuk om op deze manier sportief bezig te zijn in de buitenlucht..! Ik ben enthousiast.. En ga dit zeker vaker doen!!

Mildred van Bloemendaal

Rij nu sinds een jaar op de elliptigo 8c en mijn conditie is nog nooit zo goed geweest, heb vele sporten gedaan maar vaak door blessures moest ik voortijdig stoppen, met de eliptigo nog geen blessures gehad! Sterker nog mijn rug en hamstring klachten zijn zo goed als verdwenen, en voel me fitter dan ooit

Marco van Leeuwen

Net een rondje gemaakt op de ElliptiGo. Door een hardnekkige blessure kan ik al een poos niet meer lopen, maar dit ging prima! Super begeleiding en uitleg van Diana en Anthony.

Barbara van Veen

Geweldig wat een sensatie! Je mag van de arts niet hardlopen maar toch kan je met de ElliptiGo je desgewenst training doen met veel minder belastbaarheid. Anthony dank je wel voor je enthousiasme en de fijne ritten samen. Inmiddels heb ik zelf 2 Elliptigo’s aangeschaft om ook andere mensen enthousiast te maken in het Oosten van het land.

Saskia Derks

Ik ben fan van de Elliptigo. Ik heb hem sinds najaar 2016 en heb absoluut geen spijt van deze aankoop. Ik heb er een met 8 versnellingen. Elke week ga ik 2 tot 3 keer met de Elliptigo op pad en ik geniet met volle teugen! Geen last van blessures. Wel moet ik niet vergeten te stretchen na die tijd anders krijg ik last van spierpijn. Wat ik zo leuk vind, is dat de route elke keer weer anders is. Ik kom op plekken waar ik anders nooit kom. Je bereik is natuurlijk veel verder dan met hardlopen. Ik maakte eerst tochten van rond de 20 km. Nu maak ik soms zelfs tochten van 60 km. Kortom: ik ben fan!!

Marga Bouwers

Heel goed om conditie mee op te bouwen en te houden. Echt beter dan gewoon fietsen of hardlopen. Fijn apparaat!

Nicole van Boekholdt

We trainen al jaren mensen voor die voor het goede doel CliniClowns de New York Marathon lopen. Ongeveer 80% van de deelnemers zijn lopers die voor het eerst een marathon gaan lopen. Rustig opbouwen, goede arbeidrust-verhouding, lichte krachtsoefeningen, goede voeding en alternatieve sporten zijn belangrijke elementen in onze aanpak. Een absolute verrijking in onze aanpak is de Elliptigo gebleken. (Half)-geblesseerde lopers kunnen met de Elliptigo hun conditie goed onderhouden waarbij de loopbeweging toch gesimuleerd wordt. En ook nog in de buitenlucht, wat wil je nog meer.
De instructeurs van Run2Go geven duidelijke en motiverende instructies waardoor onze lopers gelijk aan de gang kunnen en efficiënt en effectief kunnen trainen.

Mark van Hoorn

In een bedrijfsblad zag ik een artikeltje over de Elliptigo en realiseerde me dat dat misschien een oplossing kon zijn voor mijn gewrichtsproblemen. Daardoor kan ik niet meer hardlopen en ook niet ver fietsen. Je conditie op peil houden is dan best lastig – wandelen kost zoveel tijd. Vanwege de prijs ben ik eerst maar eens een proefles gaan doen, waar Diana mij vriendelijk en kundig vertrouwd maakte met dit apparaat. Want even wennen is het wel, ook al is het niet moeilijk. De volgende stap was een week huren, om te kijken hoe het in mijn eigen omgeving bevalt. Ik moet zeggen, na de eerste keer thuis go-en was ik helemaal verkocht. Je bent veel actiever bezig dan wanneer je wandelt, en je bereik is veel groter: ik kom ineens weer op plekken die lopend veel te ver zijn. Je gaat ongeveer zo hard als op een fiets, maar ‘lopend’ is dat toch een heel andere ervaring. Het is echt leuk, en voor mij merk ik dat het op een of andere manier ook veel meer ontspannend is dan wandelen. Na afloop ben ik eerder opgefrist dan moe, ook in mijn hoofd, daarbij helpt het ook dat je dus echt geen pijn hebt, heerlijk gewoon. Ik ben van nature niet zo’n sporter, beweeg vooral omdat het moet om gezond te blijven, maar nu betrap ik me er op dat als ik ’s morgens naar mijn werk rijd, ik me al verheug op het rondje dat ik ’s avonds kan maken. Dat heb ik echt nog nooit eerder meegemaakt.

De aandacht en service van Anthony en Diana de Zwart zijn overigens ook heel prettig. Ze nemen echt de tijd, geven eerlijk antwoord op je vragen en dringen niks op. Op alle gebieden een aanrader dus!

Carine Coehoorn (54 jaar)

Eindelijk eens geen pijn na het sporten, maar wel dat heerlijke voldane gevoel na het sporten overhouden. Wat was dat een verademing. Deze ervaring zou ik graag meer mensen willen meegeven. Om die reden heb ik 2 GO’s aangeschaft voor in mijn eigen praktijk. Massage&Coaching. Ook ga ik deze GO’s inzetten tijdens de coaching, omdat bewegen zorgt voor betere verbindingen in de hersenen en je hiermee tot andere oplossingen kunt komen. Daarnaast ga je door het bewegen lekkerder in je vel zitten.

Ik ben erg blij met de hulp van Anthony bij de aanschaf. Goede levering, voorlichting en ondersteuning. Zeker een aanrader!

Wijnanda

Heel goed om conditie mee op te bouwen en te houden. Echt beter dan gewoon fietsen of hardlopen. Fijn apparaat!

Nicole van Boekholdt