voor wie is het trainen op de elliptigo geschikt?

voor

(Top)sporters

Ontdek hoe je met een Elliptigo training harder kunt trainen zodat je sneller gaat lopen. Veel topateleten gingen je al voor. De Elliptigo biedt een mooie afwisseling voor je training.

voor

Recreanten

Wil je samen met je gezin of vrienden eens een sportief uitje? Kies dan eens voor de Elliptigo. Een leuke, nieuwe en sportieve uitdaging, geschikt voor jong en oud. Prima om op een rustige manier de omgeving te verkennen of – voor wie een tandje harder wil – een sportieve work-out te hebben.

voor

Geblesseerden

Met de ElliptiGO breng je snel weer je kracht en conditie op peil. Je dacht nooit meer te kunnen hardlopen? Zelfs met blessures is (door)trainen mogelijk.

voor

Jongeren

Kinderen met een minimale lengte van 1.50 meter kunnen op een Elliptigo terecht. Ideaal als aanvulling op de reguliere sporttraining van je kind(eren) of als vervanging tijdens vakanties.

TIP  |  Trainingsprogramma’s
Kijk eens op The Elliptigo Project Run Club (Engels) voor gratis trainings-programma’s ontvangen van toptrainers. Programma’s zijn beschikbaar voor alle categorieën en afstanden vanaf 5km tot een hele marathon.

TIP  |  Lessen bij Run2GO
Wil je meer uit je training halen? Bij Run2GO kun je ook lessen volgen. Er zijn diverse soorten strippenkaarten beschikbaar. Kijk voor meer informatie bij prijzen.

TIP  |  Routes
Wij hebben een aantal mooie routes voor je online gezet die zeer geschikt zijn voor de ElliptiGO.

De voordelen van sporten op de elliptigo